Hu
Hu

Bércsomagolás

Nagykereskedelmi raktárunk mellett működő fűszerüzemünkben annak kézműves jellegéből adódóan kézi bércsomagolást tudunk vállalni kapacitásaink függvényében.
 

A kézi bércsomagolás szolgáltatásunk jellemzői és előnyei:
 

Ahol nem nagy szériákban történik a gyártás, ahol nincs lehetőség arra, hogy az ellátási láncban hónapokig raktározzanak, nagyobb mennyiségben termékeket, ott a kézi csomagolás mindenképpen rugalmasabb, bár kétségkívül drágább megoldást jelent a csomagolásra.
 

Bércsomagolási szolgáltatásunk heti tervezésben ütemezett gyártást jelent, így ha a tervezett, aktuális igényeket nem tudjuk az állandó kollégákkal ellátni, akkor egyszerűsített foglalkoztatásban alkalmazunk az adott hétre olyan betanított munkaerőt, akik már bizonyítottak, akik szintén tapasztalattal rendelkeznek a csomagolásban.
 

A kézi csomagoláshoz természetesen hitelesített mérlegeket használunk és olyan fólia-hegesztőgépet, amelyet az adott csomagolóanyag megkíván: jelenleg impulzus és melegpofás pedálos fóliahegesztőkkel valamint vákuumcsomagoló géppel dolgozunk.

A megbízóval történő egyeztetés, a csomagolás feltételeinek véglegesítése


Felmérjük az Önök bércsomagolási igényeit, ez alapján adunk árajánlatot s ha még nincs kialakult forma, akkor tanácsot nyújtunk a megfelelő csomagolás kiválasztásában.
 

Csomagolóanyag-készletünkön sztenderd csomagolóanyagokat tartunk, melyeket megbízóink akár már címkézéssel is egyedivé tudnak tenni. Aromazáró tasakokat készletről több méretből és kivitelben tudunk ajánlani, így akár teljes fényzárást biztosítva, vagy akár átlátszó vagy  visszazárható megoldást kínálva.
 

Ha még nincs kialakult elképzelése, milyen csomagolást vagy kivel tudna gyártatni, csomagolóanyagok után érdeklődhet partnerünknél itt: Kollárpakk Kft- Csomagolóanyagok

Csomagolt termékek köre:

30-50-100 grammos kistasakos mérettől 1000-2000 grammos méretig tartó tartományban bármilyen méretben:

Darabos szárazáru bércsomagolása
 

Ha Ön mégis gépi bércsomagolást keres termékenként kb. 25.000 db feletti, szárazáru (fűszer, tészta, tésztapor, pudingpor, magvak, műzli) csomagolásra, ajánljuk partnerünket itt: R-Coop 3 Kft. - Bércsomagolás


Az alábbi galériában bemutatunk néhány csomagolásmintát saját termékeinkből.

Galéria
Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek Gyik