Hu
Hu
Görögszénamag és őrleménye

A görögszéna íze édeskés, mégis keserű, nyers formájában nem igazán ízletes, de főzés után nyeri el igazi zamatát.

Az apró, kemény, sárgásbarna magok közkedveltek és alkalmasak csíráztatásra, fontos élettani hatásuk miatt.

Az őrölt görögszénamag pedig fűszerkeverékek gyakori összetevője, pl. curryporokhoz, húsos, halas fűszerkeverékekhez, rubokhoz is alkalmazzák. Egyiptomban kenyereket és teákat ízesítenek vele.

Sárgás színe miatt sajtok és más élelmiszerek természetes színezőjeként is használják.

Indiai termőterületekről kapjuk, őrlése Magyarországon vagy Európában történik.

Kérdése van? Tegye fel nekünk!
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Cégnév:
Tárgy:
Üzleti terület:
Kérdés:
Vissza
Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek