Hu
Hu
Burgonya, sárgarépa, petrezselyem és paszternák - granulátum és kocka

A szokásos leves alapanyagnak számító zöldségeket szárítva külön-külön és saját receptúráink szerint vagy egyedi igényekre kialakított keverékként is forgalmazzuk, sóval vagy só nélkül is.
 

Készletről elérhető termékeink: burgonya dara, petrezselyemgyökér dara, petrezselyemgyökér kocka, sárgarépa dara, paszternák dara, sárgarépa dara és kocka, valamint paradicsom kocka is. Rendelésre ezeken kívül más formában, por vagy további méret szerint is elérhetőek a termékek.
 

Zöldségkeverékek készítésénél még sok más zöldséget, fűszert tudunk ajánlani a keverék színesítésére és különlegesebbé tételéhez: zöldfűszerek leveleit, mint pl. petrezselyemlevél, zellerlevél, turbolya, lestyánlevél és gyökérpor, hagyma granulátumok, póréhagyma, de kurkumát is érdemes hozzáadni, mert nemcsak színesíti, de jótékony hatásaival értékesebbé is teszi az ételt.
 

Keverékeink Na-glutamátot nem tartalmaznak.
 

Zöldségkeverékeinkkel kényelmesen, gyorsan és igazán ízletessé tehető a leves vagy mártás, kevesebb só vagy más ízesítő használata nélkül is. Ha fontos Önöknek, hogy gyorsan és hatékonyan készüljön el az étel, próbálják ki szárított zöldségeinket!

Kérdése van? Tegye fel nekünk!
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Cégnév:
Tárgy:
Üzleti terület:
Kérdés:
Vissza
Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek Gyik