Hu
Hu

Céges alapértékek


Alapértékeink

 

Egymással előzékenyek vagyunk, munkánkban is előre gondolkodunk -  tudjuk, hogy a másik munkájának segítése is fontos, és ez folyamatainkat is gyorsítja egyben.

Önállóan, proaktívan dolgozunk – előbb gondolkodunk, aztán cselekszünk. Bízz magadban, mi is bízunk benned.

Megfelelünk minden jogi és pénzügyi és élelmiszer biztonsági szabálynak, saját szabályaink a lehető legszigorúbbak. Üzletpolitikánk transzparens. Elvek és értékek mentén vállalkozunk, bátran, de szerényen és alázatosan.

Az ügyfelek a minden. Szem előtt tartjuk kimondott és kimondatlan igényeiket, a minőség prioritása mellett.

Keressük a tanulás lehetőségét és a folyamatos fejlődés lehetőségét: utánajárunk, javasolunk, képesek vagyunk a változásra. Úgy gyártunk, csomagolunk partnereinknek is, mintha a saját anyukánknak készítenénk.

A szektorban mi rendelkezünk a legszélesebb termékportfólióval, termékeinkre büszkék vagyunk, szenvedéllyel csomagoljuk, válogatjuk, keverjük, értékesítjük őket. Igyekszünk WOW élményt, pontosabban ALPAKA élményt nyújtani, nemcsak a termékekkel, de a szolgáltatással is.
Kíváncsiak és elkötelezettek vagyunk. Ha szereted a gasztronómiát, a főzést, a finom ételeket, akkor tudod igazán értékelni, amit csinálsz és akkor érted igazán, amit mi is.

Munkaidőnket munkával töltjük. A szabadidőnk pedig szabad, nem hétvégézünk, nem túlórázunk.
Fontos a család, a kapcsolatok. A munkahelyen pedig fontos a csapat, az összhang.

Kedvesek vagyunk egymással, partnereinkkel; tisztelettel, bizalommal fordulunk mások felé.
Fontos a munkahelyi légkör, nem káromkodunk, nincs agresszió, vigyázunk az értékekre, termékekre, tárgyakra, a rend és higiénia magas fokára.

Fontos az egyéni teljesítmény, gyors megvalósítás a hibátlan munkavégzésre törekvés igényével. Ha kell, megpróbáljuk a lehetetlent is. De ha lehet, akkor a cél: Tégy többet kevesebbel! – azaz automatizálunk, ahol csak lehet.

 

Szeretnénk csökkenteni a környezetre gyakorolt hatásunkat, különösen a kibocsátás csökkentése, a hulladék termelése és megsemmisítése által.

Pénzügyi stabilitás, fenntarthatóság, hosszútávon növekedés a célunk.

Jótékonykodunk többféle módon, ahogyan erőforrásaink engedik.

                            


                                                                              Alpaka Kft.

 

Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek