Hu
Hu
Fűszerpaprika

Cégünk már 2015-ben áttért a vonatkozó szabályokra és jelölésekre, de a fűszerpaprikákra vonatkozó Magyar Élelmiszerkönyv a változás kapcsán még 2016. június 30-ig engedi kereskedelmi forgalomban tartani a korábbi szabályozásnak megfelelő fűszerpaprika őrleményeket.
 

A hatályos szabályok szerinti csoportosítás szerint cégünk I. osztályú fűszerpaprika őrleményeket forgalmaz (a korábbi csemege és különleges kategóriából),  140-150 ASTA feletti tartományban, melyek csípősség szempontjából csípősségmentes kategóriába tartoznak.
 

I. osztályú fűszerpaprika őrleményt mind 100%-ban magyar származású fűszerpaprika őrleményt, mind 100%-ban kínai importból származó, minőségi fűszerpaprika őrleményt forgalmazunk. A kettőt nem keverjük, más és más szükséges igényt elégít ki a két termék.
 

Az édes fűszerpaprikákon kívül csípős fűszerpaprikaként indiai, magas kapszaicin tartalmú chiliport és őrölt Habanero chilit forgalmazzuk.
 

A fűszerpaprika őrlemények körében néhány éve egyre nagyobb a fogyasztása a füstölt fűszerpaprika őrleményeknek, ezt tudunk kínálni magyar termelőtől is és némileg kedvezőbb árban spanyol termőhelyről is.
 

Fontos a fűszerpaprika őrlemények megfelelő tárolása: száraz, fénytől védett hűvös helyen tároljuk, hiszen a festéktartalma folyamatosan bomlik, színezőképessége romolhat. A legmagasabb természetesen az októberi szüret után frissen szárított és őrölt fűszerpaprika színezőképessége, amely nyárra már valamennyit veszít ezen képességéből.
 

Kérdése van? Tegye fel nekünk!
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Cégnév:
Tárgy:
Üzleti terület:
Kérdés:
Vissza
Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek Gyik