Hu
Hu
Szárított fokhagymák, por, granulátum és pehely

Fokhagymagranulátumok, por, szelet- akár egyedüli fűszerként, akár más fűszerekkel együtt használva is a fokhagyma nagyon jellegzetes karaktert ad.
 

Fokhagyma granulátumból 3 méretet kínálunk:

-a G1 méret a legelterjedtebb, grízszerű, 0,5-1 mm körüli méretű termék

-a G2 méret ennél némileg nagyobb, 1-2 mm közötti,

-a G5 méret a legnagyobb,2- 3 mm körül, ez már ropogósan jelenik meg az ételekben is.
 

A szárított fokhagyma termékek felhasználása rendkívül kényelmes és széles körű, csak néhány példát említünk, szalámikhoz és kolászokhoz, szószokhoz, húsos ételekhez, levesekhez, levesporokhoz, fűszerkeverékekhez, rubokhoz, hagymás ízű pirított kenyerekhez, snackekhez gyakran adják.
 

Ma már sajnos nem termelnek annyi fokhagymát Magyarországon hogy abból jelentős mennyiség szárításra is jusson, illetve ára többszöröse lenne, ezért a szárított fokhagyma termékeink mindegyike Kínából érkezik.

Sok gyártó a nyers fokhagyma feldolgozása és szárítása során kén-dioxidot ad a fokhagymához, hogy megőrizze jellegzetes szép fehér színét. Ez önmagában elfogadható, de  ha igy az SO2 tartalom felszökken 10mg/kg fölé, akkor az már allergénnek minősül.

Ha az Önök termékénél ez kiemelt jelentőségű, akkor jelezze ajánlatkérésében vagy kérje ingyenes termékmintánkat a lentebbi Kérdések mezők kitöltésével.
 

Kérdése van? Tegye fel nekünk!
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Cégnév:
Tárgy:
Üzleti terület:
Kérdés:
Vissza
Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek Gyik