Hu
Hu
Fűszerpaprika

Cégünk már 2015-ben áttért a vonatkozó szabályokra és jelölésekre, de a fűszerpaprikákra vonatkozó Magyar Élelmiszerkönyv a változás kapcsán még 2016. június 30-ig engedi kereskedelmi forgalomban tartani a korábbi szabályozásnak megfelelő fűszerpaprika őrleményeket.
 

A hatályos szabályok szerinti csoportosítás szerint cégünk I. osztályú fűszerpaprika őrleményeket forgalmaz (a korábbi csemege és különleges kategóriából),  140-150 ASTA feletti tartományban, melyek csípősség szempontjából csípősségmentes kategóriába tartoznak.
 

I. osztályú fűszerpaprika őrleményt mind 100%-ban magyar származású fűszerpaprika őrleményt, mind 100%-ban kínai importból származó, minőségi fűszerpaprika őrleményt forgalmazunk. A kettőt nem keverjük, más és más szükséges igényt elégít ki a két termék.
 

Az édes fűszerpaprikákon kívül csípős fűszerpaprikaként indiai, magas kapszaicin tartalmú chiliport és őrölt Habanero chilit forgalmazzuk.
 

A fűszerpaprika őrlemények körében néhány éve egyre nagyobb a fogyasztása a füstölt fűszerpaprika őrleményeknek, ezt tudunk kínálni magyar termelőtől is és némileg kedvezőbb árban spanyol termőhelyről is.
 

Fontos a fűszerpaprika őrlemények megfelelő tárolása: száraz, fénytől védett hűvös helyen tároljuk, hiszen a festéktartalma folyamatosan bomlik, színezőképessége romolhat. A legmagasabb természetesen az októberi szüret után frissen szárított és őrölt fűszerpaprika színezőképessége, amely nyárra már valamennyit veszít ezen képességéből.
 

Allergén információk megtekintéséhez kattinson lentebb az I. osztályú fűszerpaprika őrlemény Termékspecifikációért.

Kérdése van? Tegye fel nekünk!
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Cégnév:
Tárgy:
Üzleti terület:
Kérdés:
Termékspecifikáció
E-mail:
Cégnév:
Megértettem és elfogadom az Alpaka Kft. Adatvédelmi szabályzatátHozzájárulok, hogy az Alpaka Kft. aktuális fűszerhíreket és piaci információkat, ajánlatokat küldjön email címemre
Vissza
Kapcsolat Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek Gyik