Hu
Hu
Céklapor és spenótpor

Céklapor: A céklát szeletelve szárítják, de ekként jellemzően nem kerül forgalomba, viszont porrá őrölve az élelmiszeriparban partnereink sokféleképpen hasznosítják, melyet színének köszönhet.
 

A húsipar nagy mennyiségben használja hústermékekhez, de az utóbbi időben felfedezték az egészségtudatos termékek gyártói, így többek között pl. paleo tipusú ételek és italok készítéséhez is javasolják. Tésztagyártóknak is ajánljuk, de arra figyelemmel, hogy a cékla színe hő hatására kissé bomlik, így nagyobb menyiségben szükséges alkalmazni.
 

Spenótpor: A spenót ismert jótékony hatásai miatt szárított formában is elérhető, porként forgalmazzuk.
 

Egészségtudatos termékek gyártóinak is ajánljuk, de a vendéglátásban is felhasználható, pl. smoothie-k készítéséhez.
 

Legnagyobb felhasználója mégis a tésztagyártás, ahol Olaszországból indultak hódító útjukra a színes tészták, s ma már számos haza tésztagyártó is használja az egészséges spenótport tészták színezésére.
 

Ha a felhasználandó mennyiség kikísérletezéséhez vagy egyéb termékfejlesztéshez mintára van szüksége ebből a termékből, kérjük jelezze az alábbi mezők kitöltésével vagy emailen.

 

A céklapor termékspecifikációjáért kattintson az alábbiakra.

Kérdése van? Tegye fel nekünk!
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Cégnév:
Tárgy:
Üzleti terület:
Kérdés:
Termékspecifikáció
E-mail:
Cégnév:
Megértettem és elfogadom az Alpaka Kft. Adatvédelmi szabályzatátHozzájárulok, hogy az Alpaka Kft. aktuális fűszerhíreket és piaci információkat, ajánlatokat küldjön email címemre
Vissza
Kapcsolat Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek Gyik