Hu
Hu
Blog
Anugán jártunk, fűszeres sajtokat találtunk
2016-03-15
2015-ben ismét Köln városán volt a sor, hogy élelmiszeripari vásárt rendezzen.

Az Anugán jellemzően az élelmiszer-kiskereskedelmi és vendéglátásban érdekelt világpiaci szereplők jelennek meg késztermékeikkel és újdonságaikkal.

Mi ezen a vásáron kifejezetten azokat az újdonságokat kerestük, amelyek fűszerek felhasználásával születtek.

És amit találtunk, az óriási kínálat volt.

3 vonalat tudnék kiemelni, ezek közül a képen is látható termékvonalra koncentrálva most:

-az ízesített és fűszerezett sajtok

-fűszerezett sonkák és húskészítmények és

-a legújabb trend: szarvasgombával ízesített élelmiszerek, chipsek.

Sajtok terén a kínálatnak csak a képzelet szabott határt, mert nemcsak fűszerekkel, de virágokkal és gyümölcsökkel ízesített, külső felületén bevont sajtokat is kótolhattunk.

Hazai színtéren felmérve utólag a kínálatot úgy vélem, hogy itt elég nagy a piaci rés, mert egyenlőre a borsokat, chiliket, köményt és zöldfűszereket használják sajtokhoz. Vagyis itt innovatív termékfejlesztéssel nemcsak választékbővítést, de véleményünk szerint némi piaci előnyt  -és egy ideig árelőnyt - is el tudnak érni azok a sajtgyártók, akik  felismerik ezt a trendet.

Az ilyen fejlesztésekben is cégünk számtalan fűszerrel és egyéb élelmiszeripari alapanyaggal tudja Önöket segíteni, mintákat szívesen küldünk, a termékek készletről szállíthatók, keressenek  bennünket a legalsó sávban az E-mailre kattintva vagy a Kapcsolat menüpontnál megadott elérhetőségeinken.Facebook
Vissza
Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek