Hu
Hu

Cégről

Jöjjön velünk kulináris utazásra egy olyan világba, ahol a fantasztikus ízeket a fűszerek az élettani hatásaik révén az egészségünk támogatásával keltik életre.

Fűszer nagykereskedelmünk, az Alpaka Kft.  a különleges, változatos, igényes fűszerek és természetes alapanyagok szakkereskedelme.

Büszkék vagyunk hatalmas választékunkra, rugalmas kiszolgálásunkra, a megrendelések gyors teljesítésére, amely a kollégáim gyorsasága és hozzáértő segítsége révén lehetséges.
 

Néhány tény rólunk:

Cégünk több mint 15 éves, megbízható fűszer szakkereskedelem és fűszerkeverék-gyártó.

2015-ben olyan telephelyre költöztünk, ahol egy igazi kis Vintage Kézműves Fűszerüzemet tudtunk kialakítani, ahol kézzel válogatjuk és kézzel csomagoljuk a fűszereket.

És ha ezek a falak mesélni tudnának, tele lennének élményekkel. Korábban, kb. 20 évvel ezelőtt tésztát gyártottak itt, ezt megelőzően pedig az egyik legnagyobb szegedi gyár bölcsödéjének adott helyet és így benne sok kis álmos lurkónak volt a második otthona. Szeretjük ezt a helyet, mert története van, ugyanúgy, mint azoknak a fűszereknek, amelyeket itthon, vagy éppen messze innen a termelők maguk ültetnek, óvnak, szüretelnek. Kukkantsanak be hozzánk, a lenti képgalériában igyekszünk néhány jellegzetes képet megmutatni a nagykereskedelmünkről.
 

Végül hadd mutatkozzam be, Vas Orsolya vagyok, az Alpaka Kft. ügyvezetője.
2006-ban kisbabám mellől indítottam el a fűszer nagykereskedelmünket, és az elmúlt évtizedben az Alpaka Kft. a fűszerek szakértőjévé nőtte ki magát.
A mai napig személyesen gondoskodom arról, hogy megrendelőink a legjobbat kapják, és mindig elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Mert a fűszerek nemcsak hozzáértést és munkát, de szenvedélyt és a világ ízeit hozták az életünkbe és ételeinkbe.
 

Galéria
Cégről Terméklista Adatvédelmi szabályzat Partnerek